sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Johdanto

Tervetuloa lukemaan!

   Tämän blogin ajatuksena on käydä läpi tätä nykyistä kotiamme, joka on jonkinasteisen muodonmuutoksen kokenut, kun alkuperäiskuntoinen, vuonna 1990 valmistunut paritalon puolikas muokattiin astetta nykyaikaisemmaksi.
   Blogin olisi tietysti voinut pistää pystyyn jo projektin alkaessa, samalla se olisi voinut hyvin toimittaa remppapäiväkirjan virkaa. Näin jälkikäteen tästä saadaan ehkä paremmin lukijaa palveleva, kun voidaan keskittyä yhteen osakokonaisuuteen kerralla. Itse remonttihan, niinkuin monesti tämän kokoluokan savotassa, hyppi eri huoneiden välillä niin, että itse kullakin kokonaiskuva saattaa hämärtyä.
   Tarkoituksena on kertoa tekemistämme ratkaisuista, ja antaa näin ideoita muillekin samanlaisten hommien kanssa painiville. Ja miksei myös tarjota apua, jos toteutusta tai suunnittelua kaivataan. Oman kotimme ohella heitellään mukaan muitakin ideoita, sekä mahdollisuuksien mukaan kerrotaan muistakin projekteista, joita touhutaan.
   Aloitus on varmaan paras hoitaa juuri siitä, mistä koko homma alkoi, eli myyntiesitteen kuvista. Tässä kämppä sellaisena, kuin sen ostimme.













   Kokoonpano on siis 2h, lisänä parvimallinen yläkerta, jossa päähuoneessa korkeutta 2,1-1,4m. Sivuilta löytyvät vielä varastohuoneet, joiden korkeus 1,4-1,0m. Pinta-alaa alakerrassa on 61m2, yläkerrassa n. 42m2. Rakennusvaiheessa tässä asunnossa on ensimmäisen omistajan toiveesta tehty käyttökuntoon nuo varastohuoneet kylpyhuoneen ja makuuhuoneen yläpuolella. Muissa asunnoissa nämä muutokset on tehty jälkeenpäin asukkaan itsensä toimesta. Tästä syystä yhtiöjärjestyksen mukainen yläkerran pinta-ala onkin vain 23m2, mutta todellisuudessa enemmän. Eikä tosiaan haittaa, varastotilalle yleensä löytyy kyllä käyttöä...

3 kommenttia:

  1. Iiro. Nyt teiltä puuttuu se seuraamisen aloitus valikko tuolta paneelista.
    Milläs sitä muuten tietää koska tänne kirjoittelette?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se. Ja lisää esimerkkejä runosuo.blogspot.com
      Saa käyttää mut ei oo pakko. Mieletönt läbändeerust!

      Poista