keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Säilytystiloja kuntoon

   Päätettiin aloittaa säilytystiloista. Alkuun kylpyhuoneen yläpuolella oleva huone, jota ihan ensimmäiseksi piristettiin lattialaminaateilla. Löydettiin ihan kivannäköistä "XL-lankkua", leveää palaa reunaviisteillä, eikä tarjouksessa maksanut juuri mitään. Miksei muovimattokin olisi tuolla toiminut, mutta neliöitä ei ole niin paljon, että tuhlaamisesti olisi tarvinnut huonoa omaatuntoa ottaa. Seinät ja katto toki vedettiin uusiksi valkoisella maalilla.
   Perus kakkos-kakkosesta väsättiin yksi iso hylly seinää pitkin, että tavaraa saa kahteen kerrokseen. Pysyvätpä vähän paremmin järjestyksessä. Ulkonäkö ei ollut ihan niin justiinsa tässä huoneessa, joten rakennusmateriaali valikoitui ihan puhtaasti hinnan puolesta.

   Lattian laminaatista tehtiin myös itse hyllytaso, ja pari jämäpalaa nostettiin vielä päätyseinälle. Illanvieton päätteeksi päätyseinä sai osakseen vähän tuollaista taiteellista näkemystäkin...

 

   Hylly sai vielä tämän jälkeen viiden sentin leveästä laminaattisoirosta peitelistan tuohon hyllytason alapuolelle. Loisteputkivalaisin päätettiin säilyttää, hoitaa hommansa tuossa tilassa. Komea olohuoneikkuna sai vielä toistaiseksi jäädä paikalleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti